'FIFA FUT 18' Weekend League Tips & Tricks

header FIFA 18 Ultimate team Weekend League

 

Lees hier de Weekend League en FUT Champions tips voor FUT 18 en verhoog je kansen om te winnen! Leer een aantal slimme trucks om vaker te winnen in FUT Champions.

'FIFA 18 Ultimate Team FUT Champions Guide'

FUT 18 Weekend League snelle tips

FUT 18 Weekend League snelle tips

 

- Probeer een thuiswedstrijd te spelen.

Veel FUT pro spelers willen alleen een thuiswedstrijd spelen. Op deze manier hoeven ze niet met vreemde stadions met rare schaduwen en rare patronen rekening te houden. Dus wanneer een speler erg snel is met het accepteren van het spel als hij thuis speelt denk twee keer na.

 

- Gebruik speler instructies in FUT 18.

Controleer altijd of de speler instructies juist zijn ingesteld. Je speelt tegen de beste FUT 18 spelers, dus het is raadzaam om compact te spelen en elke speler zijn eigen rol te geven.
Belangrijkste speler instructies:
- Zet RA en LA om achter te blijven tijdens het aanvallen.
- Stel je spits in om achter de verdediging te kruipen.

 

 

- Speel niet op overdags op vrijdag.

Op vrijdag begint iedereen met de FUT 18 Weekend League. Het is beter om te wachten tot later in de avond om je wedstrijden te spelen. Op deze manier zijn de betere spelers al gepromoveerd naar hogere rangen als jij begint met spelen. En je zal de tegenstanders tegenkomen die nog in de lagere rangen staan.

 

 

- Zaterdag na het avondeten.

Speel niet in het weekend net na avondeten. Je zult merken dat de FIFA-servers van FUT Champions langzamer zullen zijn, omdat dit een van de drukste momenten is gedurende de hele week. Iedereen speelt FIFA!

 

 

- Zoek niet naar de overwinning nadat je een paar spellen hebt verloren.

Als je moe bent of als het even niet lukt, probeer een pauze te nemen van FUT Champions. Veel Weekend League-spelers proberen een overwinning af te dwingen als ze op een loose streak zijn. Als je niet speelt zoals je gewend bent, neem een pauze en ga later verder.

- Mooie badge?

De tegenstander had tijd om te zoeken naar speciale badges. Misschien beter om niet te spelen.

 

 

- Uw tegenstander heeft een SBC kit?

Je tegenstander besteedt tijd aan SBS's en weet hoe het spel werkt. Hij moet goed zijn. Misschien beter om niet te spelen

 

 

- De kit, badge en squad naam zijn van hetzelfde team?

Hij moet fanatiek zijn en spendeert waarschijnlijk veel tijd in FIFA 18. Misschien beter om niet te spelen

 

 

- Je tegenstander heeft een dure kit?

Je tegenstander spendeert muntjes voor een speciale kit of een set van een van de beste teams in het spel. Meestal zijn dit goede spelers. Misschien beter om niet te spelen

- Je tegenstander heeft een speciale kit die je nog nooit eerder hebt gezien?

Je weekend league tegenstander moet een aantal moeilijke SBC’s hebben afgerond of is heel ver in Weekend League gekomen. Beter om niet te spelen.

 

 

-De meest gebruikte formaties in FUT 18 Weekend League zijn: 4-1-2-1-2 Formatie, 4-2-3-1 Formatie, 4-4-1-1 Formatie, 5-3-2 Formatie

FUT Champions in FUT 18

FUT Champions in FUT 18 is spelmodus waar je snel gefrustreerd van raakt. Het is niet makkelijk om tegen de beste FIFA spelers in de wereld te spelen. Niet gek worden, het is belangrijk om kalm te blijven. In elk spel heb je een kans, zelfs tegen de beste spelers ter wereld.

 

In FIFA 18 FUT Champions is je ultieme doel om de Goud 3 te bereiken. Voor minder goede spelers is dit zeker een doel dat je kunt bereiken. Je moet dan 18 van de 40 wedstrijden winnen. Dit is haalbaar, en als je slaagt, worden je automatisch gekwalificeerd voor de volgende Weekend League. Je hoeft niet opnieuw te kwalificeren!

 


Lees FUT 18 Transfer Markt Tips GUIDE hier >>

Quick review Top 4 FIFA Coins Stores

DE BESTE FUT 18 COINS verkopers
Wij bij Populaireapps hebben enkele bekende sites die FUT 18 munten verkopen getest. De volgende factoren werden getest: Munt levertijd, betaalmethoden, betrouwbaarheid en prijsbepaling. Hieronder vindt je de top 4!

 

 

quick review fifa coins mmoga  quick review fifa 18  coins goldah - quick review fifa 18  coins fifacoinszone - quick review fifa 18 coins fifacoin

Meer Tips, Games en Apps? Ga Naar: www.tipsandtricksfor.com