populaire apps nl logo

 

Fortnite Battle Royale - Gouden Kisten en de Beste Loot locaties Gids

header Fortnite Battle Royale  Gouden Kisten Beste Loot locaties

In Fortnite Battle Royale zijn overal gouden kisten te vinden. Kijk goed rond en volg het geluid. De beste buit is te vinden in gouden kistjes. We hebben de beste locaties om gouden kisten en goede loot plekken voor jou op een rij gezet.

Nieuwe map loot locaties!!! FORTNITE BATTLE ROYALE LOOT MAP SEASON 5 >>

'Fortnite Battle Royale Loot Locaties Walkthrough'

Oostelijk van Junk Junction en Haunted Hills

In de linkerbovenhoek van de map zie je Junk Junction en Haunted Hills liggen. Rechts van deze twee locaties is bevindt zich een klein dorpje met kapotte huizen die vol liggen met Loot en gouden kisten.

Dit is een toplocatie als je op zoek bent naar een plaats waar het vrij rustig is en waar je gemakkelijk genoeg spullen kunt verzamelen.

Nadat je deze huizen hebt doorzocht kun je kijken naar waar de storm heengaat en kan je naar Junk Junction, Haunted Hills of Pleasant Park gaan. Grote kans dat er in deze steden al wat gevechten aan de gang zijn. Probeer op een rustige manier deze steden in de komen en verras je tegenstanders die midden in een gevecht zitten.

 

Land buiten dorpen en steden in Fortnite Battle Royale

Op de verlaten plekken buiten de steden en dorpen is vaak ook goede loot en gouden kisten te vinden. Houd vrachtwagens en kleine tentenkampen in de gaten. Vaak zullen de opleggers van de vrachtwagens een gouden kist bevatten. Rondom de kampen vind je gemakkelijk goede wapens, munitie, schilden en meer.

Het is een goede strategie om buiten een dorp of stad te landen. Dit geeft je de mogelijkheid om een goede buit te verzamelen. Dit geeft je ook een gemakkelijke start zonder dat je gelijk met vijanden moet afrekenen. Met deze tactiek is het vrij eenvoudig om een paar stormen te overleven. Het is ook een goede strategie, omdat je je zetten kunt plannen en kunt zien waar de storm heengaat zonder dat je in veel gevechten terecht komt.

 

 

Pleasant Park (noordwesten)

Pleasant Park (noordwesten)

Locatie: veel kleine gebouwen die snel te doorzoeken zijn.

Buit: Veel kisten, munitie, armor en healing. Er liggen veel verborgen kist in de gebouwen. Er zijn ook veel verborgen kamers die goede loot bevatten.

Landingsplaats: De meest geschikte plaats om te landen is het tankstation in het oosten van het gebied. Vanaf het dak van het gebouw heb je een goed overzicht en in het tankstation is er vaak loot te vinden.

Wees echter voorzichtig; veel spelers van Fortnite zullen in dit gebied landen. Probeer zo snel mogelijk een wapen te krijgen.

 

Anarchy Acres (Noordelijk)

Anarchy Acres (Noordelijk) in Fortnite Battle Royale

Locatie: Gebied met boerderijen, schuren, silo's en open velden.

Buit: De schuren en boerderijen in Anarchy Acres zijn goede plekken waar je zeker een goede loot zult vinden (wapens en spullen). Je kunt het beste snel trappen bouwen binnenin de schuren omdat deze meerdere verdiepingen hebben.

Belangrijk: Doorzoek de hooibergen en kijk er achter. Daar liggen namelijk vaak gouden kistjes die je snel over het hoofd ziet.

Extra tip: Vernietig de silo's met je bijl. Meestal zit er een gouden kist of wapens in verborgen.
Extra tip: Kijk achter de hooibalen. Je vindt daar goede wapens, munitie en schilden. Als je geluk hebt, vind je er zelfs een gouden kist.

Landingsplaats: Land niet in het open veld tussen de boerderijen, veel Fortnite spelers landen namelijk in dit gebied. Je zult een gemakkelijk doelwit zijn. Probeer op een dak van een van de schuren te landen of land aan de zijkant naast de grote boerderijen.

 

 

Tomato Town (Noordoost)

Tomato Town (Noordoost) in Fortnite Battle Royale

Locatie: gebouw met een restaurant, een tankstation en veel auto's. Wees voorzichtig en vind snel een pistool.

Buit/Loot: Door de auto's kun je veel metaal oogsten. Zoeken naar buit en gouden kisten in het restaurant en in het benzinestation.

Landplaats: Probeer op het dak van het tankstation te landen. Dit geeft je een goede uitkijkpost. Als je geen vijanden ziet, hak dan je weg door het dak het gebouw in.

 

Wailing Woods (Noordoosten)

Wailing Woods (Noordoosten) in Fortnite Battle Royale

Locatie: Een bos met een bunker in het midden met een doolhof. Een goede schuilplaats die gemakkelijk te verdedigen is. In het doolhof bevinden zich veel verborgen kisten, goede wapens en loot.

Buit: Er is veel te vinden in het gebouw in het midden. In het labyrint bevinden zich veel verborgen gouden kisten, goede wapens en loot.

Landingsplaats: Het is het beste om noordwestelijk van het bos te landen. Dit is vaak een rustige landingsplaats en er is voldoende loot en middelen.

Extra tip: In de buurt van Wailing Woods is er een ijscowagen. Op een heuvel zie je van veraf een auto met een ijs erop. Dit is een goede plek om een gouden kist te vinden.

Nieuwe map loot locaties!!! FORTNITE BATTLE ROYALE LOOT MAP SEASON 5 >>

 

 

 

 

Meer Tips, Games en Apps? Ga Naar: www.tipsandtricksfor.com