populaire apps nl logo

 

Fortnite Battle Royale: De beste plekken om goede loot te vinden (Season 5)

header Fortnite Battle Royale season 5 map, Gouden Kisten Beste Loot locaties

Dit zijn de beste plaatsen om te landen om de beste loot te vinden in Fortnite Battle Royale (Season 5 map). In Fortnite Battle Royale kan het vinden van goede loot je kans vergroten om ver te komen. In de nieuwe ge-update map van ‘season 5’ zijn er weer een aantal mooie plekken bijgekomen waar je goede loot en gouden kistjes kan vinden.

'Fortnite Battle Royale, seizoen 5, Loot Locaties Gids'

1. Zuidwesten van Pleasant Park

Ten zuidwesten van Pleasant Park ligt een huis met goede loot.

Ten zuidwesten van Pleasant Park ligt een huis met meerdere verdiepingen, omringd door bomen. Je kan deze locatie makkelijk herkennen op de Dit huis bevat meestal goede loot en er ligt vaak ook veel ammo en materialen.

De beste plekken in dit huis is de zolder en de geheime kamer achter de trap op de benedenverdieping.

Sinds de update van seizoen 5 is Pleasant Park is het niet meer heel druk. Ga nadat je het huis hebt geloot naar Pleasant Park en je kan vaak rustig verder looten.

 

2. Het nieuwe Viking Village in Fornite

Viking Village in Fornite nieuwe locatie is sinds season 5

We hebben aangegeven op de kaart waar Viking Village zich bevindt. Dit nieuwe dorp op de top van een heuvel is een erg goede plaats om loot te vinden. Omdat dit een nieuwe locatie is sinds season 5, landen er meestal wel een aantal tegenstanders. Probeer zo snel mogelijk een wapen te vinden. Ons advies voor de beste loot; plan je landing zo, dat je op een dak terecht komt. In de huisjes liggen veel gouden kisten.

 

3. Het drop tussen Paradise Palms en Lucky Landing

Het drop tussen Paradise Palms en Lucky Landing voor goede loot

Dit is misschien wel de beste plek om te landen voor loot in de nieuwe map van Fortnite Battle Royale. Het dorpje tussen Paradise Palms en Lucky Landing is niet heel groot, maar het bevat genoeg huisjes met erg veel loot en gouden kisten. Hier kan je makkelijk met een squad team, duo team of solo landen. De meeste kistjes liggen op de begane grond van de huisjes.

Let wel op; er landen meestal wel een aantal tegenstanders met je op deze locatie. Als je dit dorp geloot hebt dan is er vaak wel een teleport gat aanwezig om snel te wisselen naar een nieuwe locatie.

 

4. Risky Reels is niet meer zo druk in de Season 5 map.

Risky Reels is niet meer zo druk in Fortnite battle Royale, Season 5 map

Sinds de nieuwe map van seizoen vijf in Fortnite Battle Royale landen er niet zo veel spelers meer in Risky Reels. Maar deze locatie is nog steeds geschikt om veel loot op te pikken. Er liggen verspreid over het terrein veel kistjes en losse wapens, ammo en materialen. Als je Risky Reels hebt gehad, dan kan je gemakkelijk doorlopen naar de boom naast Risky Reels (voor de heuvel). Daar liggen namelijk, bijna altijd, 2 gouden kisten met goede loot.

 

 

5. De Race baan noordoostelijk van Paradise Palms

De Race baan noordoostelijk van Paradise Palms in Fortnite Battle Royale

De racebaan noordoostelijk van Paradise Palms is nieuw toegevoegd na de update van seizoen 5. Het is een leuke omgeving om veel loot te vinden in de gebouwen om de racebaan heen. Ook vind je hier veel golfkarretjes waar je veel lol mee kan hebben. Ons advies is om in het gebouw het dichts bij de zee te landen. Daar ligt namelijk veel loot en je hebt vanuit die locatie een goed overzicht over de rest van het gebied.

Veel plezier met spelen en de beste loot vinden.

 

 

 

 

 

Meer Tips, Games en Apps? Ga Naar: www.tipsandtricksfor.com