Fortnite Battle Royale Tips & Trucks Gids

header Fortnite Battle Royale Tips & Trucks Gids

Er zijn 100 spelers in één level in Fortnite Battle Royale. Slechts één zal de winnaar zijn. Ondanks de eenvoudige gameplay, biedt de Fornite Battle Royale-modus veel tactische tips en tricks. Lees de onze Fortnite Battle Royale gids en wordt beter in Fortnite Battle Royale.

'Fortnite Battle Royale Tips uitleg'

De grijze pumpgun – voor ver en dichtbij!

In de meeste gevallen biedt een wapen van hogere kwaliteit altijd een betere ‘damage’ dan voor een wapen van mindere kwaliteit. In het geval van shotguns is dat niet het geval. Met de shotgun kun je kiezen tussen het tactische shotgun, dat beschikbaar is in de zeldzaamheidsniveaus groen, blauw en paars - evenals het pumpgun, dat alleen in grijs en groen te vinden is in de Fortnite Battle Royale-kaart.

In de meeste gevallen hebben spelers de neiging om een groen pompgun te laten vallen voor een blauw tactisch geweer, maar deze pumpgun heeft een enorm voordeel – Dit wapen werkt namelijk ook erg goed voor lange afstanden.

 

Bouwen wanneer er op je geschoten wordt

Bouwen wanneer er op je geschoten wordt

Je wordt geflankeerd of achtervolgd door je tegenstanders. Om te voorkomen dat u wordt beschoten, moet je onmiddellijk beginnen met bouwen. Schakel over naar de Build-modus en bouw vier muren om je heen. Een box om je heen maken is logisch als je de tegenstanders niet kunt vinden.

Schiet iemand op je, en weet je niet waar het vandaan komt? Bouw een paar muren om je heen en je zult zien waar de schoten vandaan komen. Daarna kan je beslissen of je wil terugtrekken of aanvallen!

 

 

Wacht met het verzamelen van de buit.

Fortnite Battle Royale - Wacht met het verzamelen van de buit.

Als je een tegenstander hebt gedood, zal er een grote ‘loot’ voor je klaarliggen. Veel items, wapens en materialen liggen klaar. Het eerste wat je wil doen is het oppakken van de beste wapens en materialen. Wacht hier mee. Controleer eerst je omgeving en wacht op een veilige plaats. Het gevecht dat je net hebt gevoerd trekt veel aandacht en spelers zullen dit geluid volgen. Na een gevecht is je ‘health’en ‘shield’ niet 100/100. Het is het beste om eerst je shield en health weer in orde te maken en daarna kan je de beloningen verzamelen.

 

 

Bewaar je granaatwerper / raketwerper voor het eind!

Bewaar je granaatwerper / raketwerper voor het eind!

Wanneer je een granaatwerper hebt verzameld, is het erg verleidelijk om deze gelijk te gebruiken. Probeer niet in de verleiding te komen en bewaar de granaatwerper voor later. Gebruik het als je in een kleine safezone bent en er niet veel tegenstanders over zijn. Wanneer de safezone is, beginnen je tegenstanders forten te bouwen. Dit is moeilijk om aan te vallen met normale wapens. Gebruik je granaatwerper om een aantal granaten in deze forten te schieten om zo je tegenstander te verassen en uit zijn fort te halen.

 

 

Speel rustig en heb geen haast in Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale heeft geen radar. Je bent dus volledig afhankelijk van je gehoor. Dat geldt echter ook voor je tegenstanders. Maak daarom zo min mogelijk geluid. Als een tegenstander je hoort, heeft hij een voordeel.

Sprint zo min mogelijk. Normaal lopen of hurken veroorzaakt aanzienlijk minder geluid. Bovendien zorgt sprinten voor rookwolken achter je die andere spelers kunnen zien. Let daarom altijd op je omgeving voordat je iets bouwt of grondstoffen verzamelt. Andere spelers kunnen je ook horen wanneer je van wapen verandert.

 

 

Verstandig bouwen in Fortnite Battle Royale

Wanneer de storm kleiner wordt, is het raadzaam om te beginnen met het bouwen van je fort. Bouw indien mogelijk je eigen creatie op bestaande structuren. Elk zelf gebouwd fort trekt de aandacht. Tegenstanders zullen onmiddellijk weten dat er iemand is.

Let tijdens het spel goed op dat je genoeg materialen hebt verzameld. Er zijn er drie soorten materialen: hout, steen en metaal. Houtbarricades worden het snelst vernietigd door vijandelijk vuur, metaal is veel robuuster. Als je valstrikken vindt, neem ze dan mee! In het eindspel kun deze vallen plaatsen op strategische punten. Bijvoorbeeld onderaan je gebouwde fort. Als iemand probeert je te besluipen wordt hij uitgeschakeld door de val.

 

Leer jezelf de bouwmodus en je ‘backpack’ besturing in Fortnite Battle Royale

Leer jezelf de bouwmodus en je ‘backpack’ besturing in Fortnite Battle Royale

Leer jezelf de volgorde van je ‘backpack’ en hoe de bouwmodus werkt in Fortnite Battle Royale. Onthoud de volgorde van je wapeninventaris. Als je een fort wilt bouwen of je tegenstander wilt verrassen moet je snel kunnen anticiperen. Een wisseling meer kost veel tijd.

Sorteer je wapeninventaris (in je rugzak) zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen twee wapens. Plaats geen verband en potions tussen je wapens. Zorg ervoor dat je wapens naast elkaar gesorteerd zijn. De juiste combinatie tussen bouwen en schieten en snel wisselen tussen bouwen en wapens is een van de belangrijkste zaken in Fortnite: Battle Royale.

 

 

Gebruik een koptelefoon - geluid is belangrijk.

Om de kans te vergroten dat je een vijand ziet voordat hij je ziet, moet je absoluut met een koptelefoon spelen. Elke seconde die je eerder bent dan je vijand maakt het verschil.

 

 

Focus op overleven en niet op zoveel mogelijk ‘kills’

In tegenstelling tot de meeste multiplayer-spellen gaat Fortnite Battle Royale voornamelijk over overleven, en niet over het doden van vijanden. Probeer je te concentreren op overleven en niet op doden. Open alleen vuur als je bereik goed is of als je zeker weet dat je de vijand kunt verassen. Het verassingseffect is een van de belangrijkste aspecten van het spel.

 

 

Houd de veilige zone in de gaten

Controleer om de paar minuten de kaart om een overzicht te krijgen van waar de volgende veilige zone is. Deze veilige zone wordt in een cirkel op de kaart weergegeven. Als je in de storm blijft (buiten de veilige zone), zal je gezondheid langzaam verminderen.

Hoe kleiner de veilige zone, hoe sneller je gezondheid zal afnemen. Deze storm dwingt spelers om op de kaart te blijven bewegen in Fornite Battle Royale. Onthoud; de storm is iets sneller dan je ren snelheid. Vergeet dus niet op tijd te beginnen.

 

 

 

Meer Tips, Games en Apps? Ga Naar: www.tipsandtricksfor.com