soda saga tips

'Candy Crush Soda Saga' Tips, Tricks en Cheats.

 

header soda saga screenshot

Hieronder een overzicht van de beste tips en tricks voor Candy Crush Soda Saga.

Tips voor Candy Crush Soda Saga:

Soorten levels in Candy Crush Soda Saga

Candy Crush Soda Saga heeft verschillende soorten levels. Elk level moet worden gespeeld met een andere strategie en het heeft vaak andere eisen om het level te voltooien.

 

De Soda Levels:

Dit zijn de levels waarmee je begint in Candy Crush Soda Saga. Je moet de 'Soda Bottles' spelen om je frisdrank niveau omhoog te krijgen. In de meeste levels moet je een bepaalde hoeveelheid flessen te pakken krijgen voordat je het level voltooid.

 

De Frozen Levels:

In de bevroren levels moet je het ijs te breken om de beren te vinden. Bevrijd alle bevroren beren en je gaat naar het volgende level.

 

De Bubble Levels:

Het eerste wat je opvalt in dit soort niveau is de snoep ketting door het speelveld. Het doel in deze levels is om de beren boven de snoep ketting te spelen.

 

De Chocolate Levels:

In de chocolade levels heb je vaak een beperkt aantal zetten. In deze levels moet je alle chocolade verwijderen uit het speelveld. Vaak vermenigvuldigt de chocolade zich als je geen combinatie maakt naast de chocolade vakjes.

 

De Honey Levels:

Deze levels zijn vaak vol met honing vakjes. In deze vakjes zijn beren verstopt. Speel de honing weg en je zult de beren bevrijden.

 

Tip: Combineer de speciale snoepjes.

Candy Crush Soda Saga heeft veel speciale snoepjes. vergeleken met Candy Crush zijn er een aantal nieuwe speciale snoepjes. Deze speciale snoepjes zorgen voor extra zetten of iets bijzonders. Bijvoorbeeld het combineren van twee gestreepte snoepjes in een verticale of horizontale rij, hierdoor vindt een grote explosie plaats.

soda saga tips snoepjes

Tip: Speel eerst alle obstakels weg.

Er zijn veel obstakels in Candy Crush Soda Saga. Bijvoorbeeld de cupcakes. Het is aan te raden om eerst de verschillende obstakels weg te spelen voordat je bijvoorbeeld de punten probeert te halen. Wanneer de obstakels zijn verdwenen zal je veel sneller de levels kunnen uitspelen.

Tip: Chocolade is erg vervelend.

Candy Crush Soda Saga Chocolade is in veel levels aanwezig. De chocolade is nog steeds hetzelfde (als in Candy Crush) en je moet het een paar keer te raken voordat het verdwijnt. Een extra toevoeging in Soda Saga is dat je in een aantal levels alle chocolade moet wegspelen voordat je naar het volgende level kan. Probeer je dus eerst te focussen op het wegspelen van de chocolade en creŽer zo ruimte voor de andere zetten.

 

Terug >>

Meer Tips, Games en Apps? Ga Naar: www.tipsandtricksfor.com