candy crush saga

'Candy Crush Saga' Tips en Tricks

 

header candy crush screenshot

Vanwege het enorme succes van de app Candy Crush Saga. Hebben we besloten om een tips en tricks guide voor jou te maken. Na het lezen van de online tips weet je hoe het spel werkt en hoe je veel punten kunt verzamelen. Je zult ook weten welke manier de beste is om bepaalde doelen te behalen en om een level te voltooien. Door het bekijken van deze tips voor Candy Crush Saga leer je alle ins en outs van het spel

Candy Crush Saga werd oorspronkelijk gemaakt als een Facebook-spel en een paar maanden later het werd uitgebracht in de verschillende App Stores.

Handige Tips voor Candy Crush Saga:

speelveld candy crush

Controleer eerst het speelveld

Controleer altijd eerst van tevoren het speelveld om te kijken welke mogelijke zetten er beschikbaar zijn. Op deze manierweet je welke combinaties de beste zijn om te spelen. En het is een goede manier om te beslissen waar je begint met spelen. Voorbereiding is ook erg belangrijk, onthoudt welk doel je moet behalen.

chocolade candy crush

Speel de chocolade zo snel mogelijk weg

Chocolade in Candy Crush Saga is een echte ergenis. Iedere keer wanneer je niet een snoepje naast een chocolade vakje wegspeelt komt er ergens op het speelveld een chocolade vakje bij. Probeer dus zo veel mogelijk naast de chocolade vakjes in Candy Crush te spelen, en hierdoor de chocolade zo snel mogelijk weg te spelen.

Wees je bewust van de hints op het speelveld

Als je het spel niet speelt voor een aantal seconden laat Candy Crush Saga u automatisch hints zien. U kunt dit zien doordag een snoepje op het speelveld oplicht. De hints in Candy Cruhs Saga laat niet alle mogelijke combinaties zien en het zijn vaak ook niet de beste combinaties. Ga dus niet altijd mee in deze hints. Het kan je veel punten en speciale combinaties kosten

Speel aan de onderkant van het speelveld.

In veel levels is het aan te raden aan de onderkant van het speelveld combinaties te maken. Hierdoor komen er bovenaan het speelveld veel nieuwe combinaties vrij en worden er ook veel automatische zetten uitgevoerd.

Maak combinaties met vijf snoepjes

Het is mogelijk om een combinatie te maken met vijf snoepjes. Als je dit lukt, word je beloond met een bonus snoepje (special candy). Dit kan van alles zijn. Probeer in iedergeval zo veel mogelijk speciale snoepjes te verzamelen. Je kunt deze speciale snoepjes namelijk ook weer samen combineren in een zet.

 

Terug >>