'Trivia Crack' Tips, Tricks en Cheats.

 

header candy crush screenshot

Vanwege het succes van de app Trivia Crack. Hebben we besloten om Trivia Crack tips en tricks guide voor jou te maken. Bekijk de tips en tricks hieronder en wordt stukken beter in Trivia Crack.

Tips voor Trivia Crack:

De kroon in Trivia Crack

kroon in trivia crack

Vaak krijg je bij de derde beurt de kroon. Dit betekent dat je jouw zet kan voltooien en hierdoor een categorie wint, of je kunt een uitdaging aangaan met je tegenstander. Als je dan wint kan je nog een categorie afsnoepen bij je tegenstander. Als je verliest raak je een categorie kwijt. Als je genoeg voorsprong hebt is het verstandig geen uitdagingen te spelen.

Filter de foute antwoorden weg

Er zijn altijd een of twee antwoorden waarvan je zeker weet dat ze niet kloppen. Haal deze antwoorden eerst weg als je het antwoord nog niet weet, en maak dan je keuze uit de twee overgebleven antwoorden.

Draaien aan het 'Spin Wheel'

Als je een nieuwe speler aanmaakt in Trivia Crack mag je drie keer draaien. Kan leuke extraatjes opleveren. Ook krijg je in het begin aardig wat extra coins/munten. Bewaar deze munten goed om in te zetten bij moeilijke vragen of beslissende rondes.

Neem de tijd op de antwoorden door te lezen

Je hebt 30 seconden om de vraag te beantwoorden, dit lijkt niet veel maar het is meer dan genoeg. Neem dus rustig de tijd om de antwoorden rustig door te lezen. Op deze manier voorkom je verkeerde of overhaaste antwoorden.

Maak gebruik van de categorieën waar je goed in bent.

Er zijn zes categorieën in Trivia Crack. Het is aan te raden om aan het begin van het spel zo veel mogelijk de categorien te spelen waar je goed in bent. Hierdoor kan je geen categorieën kwijt raken en behoudt je de voorsprong.

categorie�n trivia crack

Ken je jouw tegenstander?

Als je jouw tegenstander kent is het slim om de categorieën te spelen waar hij of zij weinig van af weet. Hierdoor kan je een mooie voorsprong opbouwen.

Beschikbare Power-ups

Extra Time: Als je deze power-up gebruikt krijg je 15 seconden exta tijd voor een vraag.

De Bom Power Up Gebruik deze power-up in Trivia Crack en er worden twee foute antwoorden weggestreept. Je kunt daarna kiezen uit twee antwoorden waarvan eentje er goed is.

Zet Overslaan Power Up Gebruik deze power-up in Trivia Crack en je kunt een moeilijke vraag overslaan. Erg handig als je het echt niet meer weet.

Extra Kans Power Up Deze power-up zet je in voordat je de vraag beantwoord als het antwoord verkeerd is mag je nog een keer proberen.

categorie�n trivia crack

 

Terug >>

Meer Tips, Games en Apps? Ga Naar: www.tipsandtricksfor.com